09/05/2026
Πολιτικά

1η Σύνοδος Προέδρων ΝΟΔΕ ΝΔ

Σε ένα πολύ ζεστό και εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χθες, οι εργασίες της πρώτης ημέρας της Συνόδου των Προέδρων ΝΟΔΕ της ΝΔ. Οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου, συναντήθηκαν χθες σε μια σύνοδο εφ’ όλης της ύλης. Έχοντας νωπή την εντολή της βάσης της Παράταξης, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ συζήτησαν με το Γραμματέα της ΝΔ και τους Τομεάρχες για τις βασικές κατευθύνσεις και τη στρατηγική του Κόμματος μέχρι τις εκλογές.

Η ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη πιο ανανεωμένη, σε ένα όμορφο πάντρεμα παλιών και νέων στελεχών, με καλή διάθεση και πολύ όρεξη, με κέφι και ζήλο για δουλειά είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν. Διάχυτη ήταν η αυτοπεποίθηση των στελεχών για ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές.

Το πολύ καλό, σχεδόν εορταστικό, κλίμα ήταν εμφανές και στο δείπνο που ακολούθησε, όπου όλα τα στελέχη της ΝΔ, σε χαλαρή διάθεση, συζήτησαν την πολιτική επικαιρότητα επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη πολιτικής αλλαγής και κλεισίματος του δυσάρεστου κεφαλαίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η χώρα μας αξίζει καλύτερα, οι πολίτες αξίζουμε καλύτερα.

Μια εξαιρετική και άρτια διοργάνωση της Γραμματείας Οργανωτικού και προσωπικά του κ. Στέλιου Κονταδάκη υπό την εποπτεία του Γραμματέα τη ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»

ΠΑΣΟΚ Σάμου: Το Νοσοκομείο στηρίζεται στην υπερεργασία και το φιλότιμο

ΚΚΕ Σάμου: Με έναν παιδίατρο δέκα χρόνια το νοσοκομείο