21.1 C
Σάμος
05/10/2025
Σαμιακά

1.000.000€ επιπλέον χρηματοδότηση για ανάγκες του ιδρύματος εξασφάλισε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου

Ποσό ύψους 1.000.000 € εξασφάλισε η διοικήτρια του νοσοκομείου Σάμου κα. Αφροδίτη Αγγέλη για εργασίες που θα σχετίζονται με εσωτερικές ανακαινίσεις του κτιρίου.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να διαμορφωθούν φιλικότεροι χώροι που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα ασθενών, επιστημονικού/διοικητικού προσωπικού και επισκεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιπλέον χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και επανειλημμένες οχλήσεις της διοικήτριας προς το Υπουργείο, και αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη καθώς το νοσοκομείο Σάμου έχει μεγάλες ανάγκες για την βελτίωση των υποδομών του.

Τα έργα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2023, ενώ σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.

Related posts

Σάμος: Εξιχνιάστηκε απάτη με online αγορές

admin

Καθολική Εκκλησία Σάμου: Έτσι «σώζουν» το ιστορικό κτήριο από την κατάρρευση (ΦΩΤΟ)

admin

29 κλειστά καταστήματα στην Καπετάν Σταμάτη και Λυκούργου Λογοθέτη

admin

Τσακάλι «βόλταρε» στην περιοχή «Γεφυράκι» – Έψαχνε για φαγητό στους κάδους

admin

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στο Αγαθονήσι

admin

Σάμος: «Με έσωσε από πνιγμό» – Η δημόσια συγκινητική ευχαριστήρια δήλωση της Βάσως Πόθα στον Αξιωματικό του Π.Ν.

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια: Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη θέση του ΣΤΑΥΡΟΣ

admin

Αιφνιδιαστική παραίτηση Βακάλη από την ΕΠΣ Σάμου – “Στέρεψαν οι αντοχές”

admin

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης: Σάμος 2-4 Οκτωβρίου 2025

admin