11/09/2025
Δήμος

Θα ξανά ζωντανέψει το δημοτικό αναψυκτήριο στη παραλία της «Γάγκου»;

Ο δήμος Σάμου,σύμφωνα με πληροφορίες του Samos24, αναμένεται να αξιοποιήσει δημοτικά ακίνητα που διαθέτει και που ως σήμερα παραμένουν ανεκμετάλλευτα.

Από τι φαίνεται θα ξανά ζωντανέψει το δημοτικό αναψυκτήριο στη παραλία της «Γάγκου» τους θερινούς μήνες.

Για το κτίριο της «Γάγκου», έχει δοθεί από τον δήμο ήδη εντολή σε μηχανικό, για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης με σκοπό την ενοικίαση του ακινήτου σε ιδιώτη και φυσικά να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία του.

Η παραλία «Γάγκου», είναι η μόνη που βρίσκεται μέσα στην πόλη της Σάμου.

Απέχει κάτι λιγότερο από τα δύο χιλιόμετρα από το λιμάνι και ήταν τις περασμένες δεκαετίες, μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πλαζ της Σάμου.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής, είναι ξεμπερδέψει μια και καλή εντός του 2018 με ένα άλλο ακίνητο, που μένει αναξιοποίητο και αφημένο στην τύχη του μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για το «Beach Front» Καρλοβάσου. Το ακίνητο βρίσκεται ίσως στο καλύτερο σημείο της παραλιακής λεωφόρου, πάνω στο δρόμο και δίπλα στη θάλασσα.

Για το «Beach Front» θυμίζουμε, ότι γίνονται προσπάθειες των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, για κούρεμα και διακανονισμό του ποσού που ανέρχεται στα 150.000 προς την ΕΤΑΔ και στη συνέχεια να προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου σε ιδιώτη.

Βέβαια και τα δυο ακίνητα χρειάζονται γενεές παραβάσεις για τον εκσυγχρονισµό και την αισθητικη βελτίωση των υποδομών τους.

Related posts

Νέα σχολική χρονιά: Τι μήνυμα στέλνουν οι Δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Δυτική Σάμος: Έκκληση για άμεση απομάκρυνση παράνομων αφισών – Έρχονται νόμιμοι χώροι αφισοκόλλησης

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη Διεθνή Μέρα ΝΑΤΟ»

admin

Αίτημα για ενημέρωση και ειδική συνεδρίαση σχετικά με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

admin

Μαρνέζος: «Χρειάζεται κρατική χρηματοδότηση για τη θέρμανση του Κολυμβητηρίου Καρλοβάσου»

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Στους 6 κορυφαίους της Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2024

admin

Διάκριση για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

admin

«ΑΝΑ.Σ.Α.: Αίτημα έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. για το ζήτημα του ΧΥΤΑ Αν. Σάμου

admin

Καστανιά: Εκδηλώσεις μνήμης για τους εκτελεσθέντες της Δυτικής Σάμου

admin