14/09/2025
Πολιτικά

Ευρωεκλογές: Πρώτος σε σταυρούς ο Γιώργος Αυτιάς

Σύμφωνα με την τελική εκτίμηση του Υπουργείου Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του 2024, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 7 ευρωβουλευτές. Με βάση τα μέχρι στιγμής καταγεγραμμένα αποτελέσματα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς είναι πρώτος σε σταυρούς, εξασφαλίζοντας μια θέση στην επτάδα των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας είναι τα ακόλουθα:

  • Αυτιάς Γεώργιος του Ιωάννη: 305.439 σταυροί
  • Μεϊμαράκης Ευάγγελος-Βασίλειος του Ιωάννη: 256.437 σταυροί
  • Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη Ελισάβετ (Ελίζα) του Κυριάκου: 243.071 σταυροί
  • Μπελέρης Διονύσιος-Φρέντης του Πέτρου: 234.622 σταυροί
  • Μελέτη Ελεονώρα του Γεωργίου: 170.647 σταυροί
  • Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου: 159.575 σταυροί
  • Τσιόδρας Δημήτριος του Γεωργίου: 154.944 σταυροί

Ο Γιώργος Αυτιάς, καλεσμένος στο πλατό του ΣΚΑΪ, ενημερώθηκε για την πρωτιά του σε σταυρούς στον αέρα της έκτακτης εκπομπής για τις ευρωεκλογές, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του. «Ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες, ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτό που έζησα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Γιώργος Αυτιάς, κοιτώντας απευθείας στην κάμερα και απευθυνόμενος στον κόσμο, πρόσθεσε: «Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε εσάς και ό,τι κάνω στο μέλλον το οφείλω σε εσάς». Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής δεσμεύτηκε ότι όλες οι οδηγίες που θα έρχονται από την ΕΕ θα αναλύονται στην τηλεόραση, και αν ο ΣΚΑΪ το επιθυμεί, θα μπορούσε να γίνονται αναλύσεις κάθε Σαββατοκύριακο, διάρκειας 2-3 λεπτών.

Ο δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας: «Σπάσαμε τον πάγο απόψε, ευχαριστώ πολύ»

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin