29/07/2026
Δήμος

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και Tilos Travel συζητούν για μεγαλύτερο καράβι απο την Τουρκία

tilos travel

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Πάρης Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της τουρκικής εταιρείας “Tilos Travel”. Η εταιρεία αυτή, κατά την φετινή τουριστική περίοδο, δρομολόγησε δύο καραβάκια, ένα στο Βαθύ και ένα στο Πυθαγόρειο, τα οποία μετέφεραν συνολικά 50.000 επισκέπτες από την Τουρκία.

Σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα υποδομής που απαιτούνται για την επόμενη τουριστική περίοδο. Στόχος είναι η δυνατότητα προσέγγισης ενός μεγαλύτερου καραβιού, το οποίο θα μπορέσει να διπλασιάσει τον αριθμό των μεταφερόμενων επιβατών, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ανατολική Σάμο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές