13/11/2025
Σαμιακά

Πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Πυθαγόρας ο Σάμιος

Παρά τον άσχημο αρχικά καιρό, πραγματοποιήθηκε με πολλές συμμετοχές ο 2ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος», σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Ο Δήμος Σάμου και  ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου ( Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.) σε συνεργασία με την 79ΑΔΤΕ , την υποστήριξη του αθλητικού συλλόγου ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ Σάμου (τμήμα στίβου) , και του Ορειβατικού Συλλόγου Σάμου ΕΟΠΣΣ ,  διοργάνωσαν τον 2ο Ημιμαραθώνιο δρόμο «Πυθαγόρας ο Σάμιος» και τον δρόμο 4 χιλιομέτρων στην πόλη της Σάμου.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δόθηκε από την παλιά είσοδο του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθυ με 71 συμμετοχές .

Πρώτος έκοψε  το νήμα στον Ημιμαραθώνιο ο Δημήτρης Σκαπέτης.

Στα 4 χιλιόμετρα με 21 συμμετέχοντες, πρώτος ήρθε ο Νίκος Καρμίρης.

Πολύ σημαντική και αναγκαία ήταν η συμβολή της Διεύθυνσης Τροχαίας  και του Λιμεναρχείου Σάμου , που με τις κυκλοφοριακές της παρεμβάσεις της διευκόλυνε τη διέλευση των αθλητών σε όλο το μήκος της διαδρομής. Για 2η χρονιά η Τελετή Αφής από την Ωκυρρόη στον 2ο Ημιμαραθώνιο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

Related posts

Στους 34.866 επιβάτες έκλεισε ο Οκτώβριος στο αεροδρόμιο Σάμου

admin

Στις 28 Νοεμβρίου φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε εξέλιξη φωτιά στους Φούρνους- Δεν απειλούνται κατοικίες

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κατάσταση της Πορφυριάδας

admin

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου

admin

Νοσοκομείο Σάμου – δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

admin

Στη «Travel Turkey Izmir 2025» το Επιμελητήριο Σάμου με δικό του περίπτερο

admin

Αποζημιώσεις τώρα ζητά ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος για τις καταστροφές από το χαλάζι

admin

«Γυμναστική για το μυαλό και την καρδιά» στο Νοσοκομείο Σάμου

admin