29/07/2026
Σαμιακά

“Πεσμένη στην άκρη του δρόμου”

30074607_947619292082622_389318462_o

Για τουλάχιστον 1 ώρα και 16 λεπτά ,γυναίκα περίπου 30 ετών, αλλοδαπή,ήταν πεσμένη στην άκρη του δρόμου δίπλα από το νεκροταφείο της Σάμου.

H  γυναίκα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα αφού είχε πρηστεί ο λαιμός της.“Πεσμένη στην άκρη του δρόμου”

Στο σημείο βρέθηκε εντελώς τυχαία δημοσιογράφος του Samos24, όπου και ειδοποίησε στις 09:00 το πρωί το ΕΚΑΒ για το περιστατικό.

Για τουλάχιστον μία ώρα (από τις 8-9) κανείς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τη γυναίκα που ήταν  σοργιασμένη και αβοήθητη στο δρόμο.“Πεσμένη στην άκρη του δρόμου”

Ευτυχώς, λίγο μετά τις 09:00 διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν στο σημείο προσπαθώντας να δώσουν τις πρώτες βοήθειες  στη γυναίκα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .“Πεσμένη στην άκρη του δρόμου”

Στο σημείο έσπευσαν και άντρες της αστυνομίας.Το ασθενοφόρο παρέλαβε τη γυναίκα στις 9 :16 και την οδήγησε στο Νοσοκομείο Σάμου. ΥΓ .Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να παραμείνουμε άνθρωποι.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου

Μόλις τέσσερις εισακτέοι στο Μαθηματικό της Σάμου: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Τμήματος

Σάμος: Ο Ιούλιος της Πυθαγόρειας διατροφής

Ο Σαμιώτης Σταύρος Σπύρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Baseball5

Πλήθος κόσμου τίμησε τον Άγιο Παντελεήμονα στο Νοσοκομείο Σάμου

Η Aegean Regatta 2026 καταλήγει στον Μαραθόκαμπο της Σάμου: Όλο το πρόγραμμα