21/08/2025
Σαμιακά

Συνάντηση πολιτών με την διοίκηση του ΚΥΤ Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Περίπου μια ώρα κράτησε η συνάντηση των πολιτών με την διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στο Βαθύ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου στο γραφείο της διοικήτριας ΚΥΤ Σάμου με πολίτες της πόλης. Την συνάντηση προκάλεσαν πέντε πολίτες που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους λόγω του ότι έχουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους κοντά στο κέντρο μεταναστών.

Η διοικήτρια κ. Μαρία – Δήμητρα Νιούτσικου τους άκουσε προσεκτικά, ενώ τους ανέφερε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποσυμφόρηση του κέντρου με πρώτη ενέργεια το άμεσο χρονικό διάστημα, να μεταφερθούν από την Σάμο περίπου 500 πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα.

 

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin