25.5 C
Σάμος
29/07/2025
Πολιτικά

Το Δημοτικό Σχολείο Χώρας στη Βουλή των Ελλήνων

Περιγραφή εικόνας

Την Παρασκευή 25 Μαΐου, ομάδα μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Χώρας, Σάμου και οι  συνοδοί δάσκαλοί  τους, επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, στα πλαίσια της εκδρομής τους στην Αθήνα. Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης και η διδάσκουσα κα. Βάια Τσέλιου.

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ξεναγήθηκαν στους χώρους του κοινοβουλίου και πληροφορήθηκαν για την ιστορία και τη λειτουργία του.

Τους μαθητές και τους καθηγητές υποδέχθηκε ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης. Οι μαθητές κατά την παραμονή τους στην Αίθουσα της Ολομέλειας συζήτησαν με τον βουλευτή Σάμου για θέματα που αφορούν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στη δραστηριότητα της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων,  την παιδεία και τη δημοκρατία.

Related posts

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Σάμου για το μέλλον του Μαθηματικού Τμήματος Καρλοβάσου

admin

Βουλευτής X.Στεφανάδης: Ερώτηση στη Βουλή για την αποσυμφόρηση της ΚΕΔ Σάμου

admin

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου–Δούρου για την ανεξέλεγκτη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο

admin

Εκδηλώσεις ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για το ΔΣΣ σε Κέρκη και Λέκκα

admin

Β. Κικίλιας από Χίο: «Ξεκινά ο τετραετής διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές»

admin

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin