06/05/2026
Σαμιακά

1η φιλική εντουροβόλτα – 8-9 Φεβρουαρίου στη Σάμο

Το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 1η Φιλική Εντουροβόλτα στη Σάμο, μια διοργάνωση αφιερωμένη στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της περιπέτειας.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα ξεκινάει με εντουροβόλτα μήκους περίπου 55 χιλιομέτρων, που θα διασχίσει τα μαγευτικά βουνά της Σάμου. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Χούμα στη Χώρα Σάμου, με επιστροφή στον ίδιο χώρο ως σημείο τερματισμού. Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης στα πανέμορφα τοπία που υπόσχεται δράση και διασκέδαση για όλους τους συμμετέχοντες.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Τη δεύτερη ημέρα, η δράση μεταφέρεται στην αναμορφωμένη πίστα, η οποία βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έτοιμη να υποδεχθεί όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση όλων των τύπων OFF ROAD και δραστηριότητες σχετικές με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για τους θεατές έχουν προετοιμαστεί διάφορες εκπλήξεις και δώρα, που υπόσχονται να εμπλουτίσουν την εμπειρία.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

9ος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»: Όλα τα αποτελέσματα του ημιμαραθωνίου και του Fun Race

Το Blue Star Myconos θα δέσει στη Μυτιλήνη- ακυρώνεται το δρομολόγιο της Δευτέρας για Βαθύ

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας