23/06/2026
Σαμιακά

2η μέρα καίγεται το ΚΥΤ Σάμου

IMG_20200427_114126

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της πόλεως Σάμου καθώς μέσα σε 24 ώρες ώρες είναι η τέταρτη πυρκαγιά που βάζουν οι διαμένοντες στο ΚΥΤ μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συνεχώς διαμάχες μεταξύ των εθνικοτήτων που βρίσκονται εκεί και η νέα εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται στο επίπεδο 7 του ΚΥΤ .

Ήδη έχουν καεί 10 οικίσκοι και αρκετές σκηνές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Υπουργείο Μετανάστευσης κάνουν λόγο για πιθανή επίσκεψη Μηταράκη στη Σάμο.

Το πάγιο αίτημα των Σαμιωτών για ουσιαστική αποσυμφόρηση δεν ικανοποιείται με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει εκτροχιαστεί εντελώς και οι αρμόδιες τοπικές αρχές να μην έχουν τα μέσα για δραστική επίλυση του προβλήματος.

Δείτε βίντεο στη σελίδα του samos24 στο Facebook.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Έκτακτη, δια ζώσης συνεδρίαση για τις ανεμογεννήτριες και το Χωροταξικό των ΑΠΕ ζητάει η «ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο»

Η καθέλκυση του «Μεταμόρφωση» στο Ηραίο της Σάμου

3ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών στη Σάμο: 26 δράσεις για παιδιά από 1 έως 4 Ιουλίου

Προοδευτική Κίνηση Γυναικών: «Θέμα τύχης που δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς». Κάλεσμα για τις παιδικές χαρές στο Βαθύ

Αποζημιώσεις από τους Δήμους της Σάμου διεκδικούν όλο και περισσότεροι πολίτες για λακκούβες στους δρόμους

34χρονος στο Βαθύ κατείχε παράνομα βελγική ταυτότητα