26.7 C
Σάμος
06/07/2025
Σαμιακά

2 κλοπές στο Βαθύ της Σάμου

Banner Samos24

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνάς, ένας 32χρονος αλλοδαπός ,σήμερα τα ξημερώματα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο Βαθύ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πολυεργαλείο και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας -500- ευρώ περίπου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν.

Επίσης , άνδρες Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 37χρονος, χθες το απόγευμα, μπήκε σε σουπερμάρκετ στην πρωτεύουσα της Σάμου και αφαίρεσε προϊόντα (είδη ρουχισμού), συνολικής αξίας -82- ευρώ περίπου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.
Προανάκριση και για τα δυο περιστατικά διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Ο Μητροπολίτης Σάμου στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης – Ανακοινώσεις Υπ. Πολιτισμού

admin

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

admin

Κλήσεις για καταθέσεις σε Δήμαρχο και Συμβούλους για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Ρεματαίικα Πλατάνου Σάμου

admin

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σάμου: Προτάσεις για αναβάθμιση Σχολικών υποδομών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Σάμος: Ανάκαμψη-ρεκόρ τον Ιούνιο στις αφίξεις επιβατών από την Τουρκία μετά την αρχική κάμψη

admin

Παρουσιάστηκε το Αναπτυξιακό Σχέδιο των 1,038 δισ. € για Σάμο, Ικαρία, Φούρνους!

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου:Αγωνιστική «υποδοχή» του κυβερνητικού κλιμακίου στη Σάμο

admin

Πρώτη άφιξη του Superstar II της Seajets στο Καρλόβασι

admin

Κίνημα Δημοκρατίας Σάμου : Υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σάμου – Ζητάμε λύσεις, όχι φιέστες!

admin