26.7 C
Σάμος
23/06/2025
Περιφερειακά

200.000 ευρώ για την αποκατάσταση της υποσκαφής του Λιμένα Μαλαγαρίου της Σάμου

Banner Samos24

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση υποσκαφής Λιμένα Μαλαγαρίου», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες για την αποκατάσταση των υποσκαφών και την προστασία του κρηπιδώματος του Λιμένα Μαλαγαρίου στο νησί της Σάμου.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Λιμενικού Ταμείου Σάμου και προβλέπεται με βάση τη σύμβαση να ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών.

Η χρηματοδότησή του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η επίβλεψη της υλοποίησης θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

 

Related posts

Περιφερειακή Επιτροπή: Οι θέσεις της «Νέας Δυναμικής»

admin

«GaioVaigaio» – Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του διατροφική ταυτότητα

admin

Μουτζούρης-Κυρατζής: “Με σχέδιο και μεθοδικότητα στηρίζουμε τη Σάμο” – Νέα έργα και κονδύλια

admin

Υπογραφή Μουτζούρη για έργα 2 εκατ. ευρώ σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Σάμου

admin

Αντιπυρική Περίοδος: Πότε και πού απαγορεύεται η κυκλοφορία στα δάση της Σάμου

admin

Το Βόρειο Αιγαίο έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στο ACTION 24

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην 5η Real Estate Εκθεση στην Αθήνα

admin

Σε τροχιά υλοποίησης η μελέτη για τον νέο οδικό άξονα Κοκκάρι – Μυτιληνιοί

admin