08/07/2026
Περιφερειακά

200.000 ευρώ για την αποκατάσταση της υποσκαφής του Λιμένα Μαλαγαρίου της Σάμου

LIMENAS MALAGARIOU

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση υποσκαφής Λιμένα Μαλαγαρίου», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες για την αποκατάσταση των υποσκαφών και την προστασία του κρηπιδώματος του Λιμένα Μαλαγαρίου στο νησί της Σάμου.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Λιμενικού Ταμείου Σάμου και προβλέπεται με βάση τη σύμβαση να ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών.

Η χρηματοδότησή του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η επίβλεψη της υλοποίησης θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πληρωμές 26,5 εκατ. ευρώ για έργα στο Βόρειο Αιγαίο το Α’ εξάμηνο του 2026

Ειδικό ποσοστό εισαγωγής στα ΑΕΙ για τους υποψηφίους της Λέσβου ζητά ο Περιφερειάρχης Β.Α. λόγω του αφθώδους πυρετού

Το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Βορείου Αιγαίου έως το 2028

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξασφάλισε νέες χρηματοδοτήσεις για Σάμο και Ικαρία

Προχωρά η βελτίωση της οδού Βαθύ-Καρλόβασι. Στη Σάμο τα δύο μεγαλύτερα οδικά έργα της Περιφέρειας

Στη Σάμο η 112η Σύνοδος Πρυτάνεων με παρουσία του Κώστα Μουτζούρη