02/07/2026
Σαμιακά

21 πτήσεις απο το Ισραήλ στη Σάμο το καλοκαίρι του 2021

Πυθαγορειο

Για την φετινή τουριστική σεζόν εξασφαλίστηκαν 21 πτήσεις που θα συνδέσουν το Ισραήλ με τη Σάμο. Στο σχετικό δελτίο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου,αναφέρει τα εξής:

«Με το παρόν Δελτίο Τύπου η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου θέλει να ενημερώσει όλους τους φορείς του τουρισμού πως μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Ενώσεως Ξενοδόχων Νομού Σάμου και σε άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου αλλά και τον κύριο Κασμιρλή, Πρόεδρο του Συλλόγου Πρακτόρων Τουριστικών Γραφείων, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το επίσημο άνοιγμα προς την τουριστική αγορά του Ισραήλ. Για την σεζόν 2021 έχουν προγραμματιστεί 21 πτήσεις από το Ισραήλ για την Σάμο, με προσδοκώμενο συνολικό αριθμό επισκεπτών περίπου στις 3.000. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν σε εβδομαδιαία βάση μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα δώσει μια ανάσα στο πολύπαθο νησί μας και θα τονώσει τον τουριστικό κλάδο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζεται. Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις καθώς η αγορά του Ισραήλ αποτελεί βασική επιδίωξη όλων των ευρωπαϊκών προορισμών λόγω του συνολικού εμβολιασμού των πολιτών της.

Η Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου συνεχίζει να εργάζεται με αισιοδοξία και συνεχείς επαφές που ευελπιστούμε πως θα τονώσουν περαιτέρω την τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού αλλά και την ανάδειξη της Σάμου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.»

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Υποχώρησαν 22,5% οι αφίξεις από την Τουρκία στη Σάμο τον Ιούνιο, ανακάμπτει ο Ιούλιος

Αποχή διαρκείας στα ΚΕΠ από 2 Ιουλίου για τις διαδικασίες Μεταφορών

«Η 30ή Ιουνίου δεν ήταν δέσμευση αλλά αρχική εκτίμηση» απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου για Αιμοδυναμική Μονάδα και Μαγνητικό Τομογράφο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει τη μη εγκατάσταση της Αιμοδυναμικής Μονάδας

178 σεισμόπληκτα κτίρια απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Συνάντηση εν κρυπτώ» για τα αγριογούρουνα καταγγέλλει ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος