25.5 C
Σάμος
30/07/2025
Σαμιακά

24ωρη Απεργία Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου στις 6 Νοεμβρίου

Περιγραφή εικόνας

Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι του Νομού Σάμου, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση και ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2024. Η απεργία θα λάβει χώρα την ημέρα συνεδρίασης των πολιτικών υποθέσεων του Πρωτοδικείου Σάμου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αερολιμένα του νησιού για είκοσι ημέρες. Οι μόνιμοι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού αντιδρούν έντονα σε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια, καθώς θεωρούν ότι το κλείσιμο του αερολιμένα τους επαναφέρει στην εποχή πριν το 1963, όταν έγιναν τα εγκαίνια του αερολιμένα Σάμου. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, δυσχεραίνει περαιτέρω τη συγκοινωνία με την υπόλοιπη Ελλάδα και ουσιαστικά τους αποκλείει από αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας, θα υπάρχει το καθορισμένο από το νόμο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα λειτουργεί σύμφωνα με τις πάγιες οδηγίες της Ομοσπονδίας των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Related posts

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin