21.7 C
Σάμος
18/04/2025
Σαμιακά

260.000€ για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων της παραλιακής ζώνης

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το αίτημα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου  για χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών και ανάκτησης λειτουργικότητας της παραλιακής ζώνης της Σάμου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 300.000€, εκ των οποίων τα 260.000€ προβλέπεται να διατεθούν για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων της παραλιακής ζώνης έως και τον κόμβο Μαλαγαρίου, ενώ τα 40.000€ προβλέπεται να διατεθούν για ήπιες παρεμβάσεις στο κτίριο του Λιμεναρχείου Σάμου, μετά και την αποστολή των απαραίτητων Τεχνικών Δελτίων Έργου.

Το Διαδημοτικό Λιμενικού Ταμείου Σάμου ευχαριστεί τον Υπουργό, κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ε. Κουτουλάκη, για την αγαστή μέχρι τώρα μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή τους τόσο στο αρχικό αίτημα του Δήμου Ανατολικής Σάμου, όσο και στο αίτημα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την πρόσθετη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου.

Related posts

182 Κύπριοι γιορτάζουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin

Καρλόβασι: Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή – Γκλοπ, μαχαίρια και φλόμπερ στα χέρια της αστυνομίας

admin

Πρόσκληση για Πασχαλινή συνάντηση του Μητροπολίτη Σάμου με τους Φοιτητές

admin

Σημαντική προσφορά του Ιωνικού Καρλοβάσου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας “Η Μέλισσα”

admin