13/11/2025
Σαμιακά

“Τρικλοποδιές” στους αγώνες του ΝΑΟΚ

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ.) διοργανώνει την Κυριακή 24/9 το «2ο Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ – Καρλόβασι 24.9.2017» στο λιμάνι Καρλοβάσου και ώρα έναρξης 9:30 το πρωί.

Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες και θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής και βάθρου σε όλους τους αθλητές. Επίσης θα δοθεί κύπελλο στους πρώτους γενικής κατάταξης για το τρίαθλο και το δίαθλο και μέχρι εδώ όλα ακούγονται υπέροχα, ενώ η επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης από τον δραστήριο ΝΑΟΚ, είμαστε σίγουροι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τι πιο φυσικό λοιπόν και στα πλαίσια της άρτιας διοργάνωσης να αιτηθούν οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ΔΣ του Ομίλου την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την προστασία των αγωνιζόμενων από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Κατέθεσαν τις προτάσεις τους οι οποίες περιλαμβάνουν κλείσιμο κάποιων δρόμων και για λίγη ώρα , παρουσία των εθελοντών σε αρκετά σημεία με διακριτικά σήματα και προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος από τα οχήματα για τους συμμετέχοντες . Και εκεί λοιπόν άκουσαν το εξής τραγελαφικό, για το οποίο φυσικά δεν φέρει ευθύνη η αστυνομία, αλλά αποτελεί νόμο της ευνομούμενης πολιτείας μας.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ανήκουν σε ομοσπονδία και η ομοσπονδία να αποστείλει το σχετικό έγγραφο για να γίνει το αίτημα δεκτό. Και φυσικά όταν οι σημερινοί κυβερνώντες συναίνεσαν στο να κόψουν μισθούς και συντάξεις ,απορίας άξιο είναι το γεγονός και αν επιθυμούν διαφάνεια, να μην ξεκινήσουν επισταμένους ελέγχους σε αυτές τις ομοσπονδίες οι οποίες είναι αρκετές στην χώρα μας και εισπράττουν πακτωλό χρημάτων. Και την στιγμή κατά την οποία οι σημερινοί ηγέτες ένα χρόνο πριν υπόσχονταν διαχειριστικούς, οικονομικούς και διοικητικούς ελέγχους σε όλες τις ομοσπονδίες από την ΓΓΑ.

ΥΓ

Φυσικά το μόνο θα μπορούσε να πει ο καθένας από εμάς είναι, ότι το τσίρκο που ονομάζεται Ελλάς περιφέρεται καθημερινά στις πόλεις μας. . Και το τσίρκο έχει πολλές attraction που δεν καταγράφονται σε ένα άρθρο, αλλά στα λογιστικά βιβλία υπομονής του λαού, που αρχίζουν να τελειώνουν Κατά τα άλλα μας φταίνε οι ξένοι μας φταίει η Τρόικα μας φταίνε οι λαοί που μας μισούν.

 

Πρόγραμμα

Κυριακή 24/9/2017
07:45 Άνοιγμα Γραμματείας και παράδοση πακέτου αθλητών
Ο χώρος της γραμματείας θα βρίσκεται στο κόμβο και θα υπάρχουν 3 διαφορετικά σημεία για την παράδοση των πακέτων των αθλητών.

09:30 Εκκίνηση Τριάθλου
Η εκκίνηση του τριάθλου θα γίνει μαζική και για το ομαδικό και για το ατομικό.

09:40 Εκκίνηση Διάθλου
Η εκκίνηση του διάθλου θα γίνει μαζική και για το ομαδικό και για το ατομικό.
Στο τέλος του τριάθλου και διάθλου θα γίνει η εκκίνηση του Παιδικού Αγώνα.
Υπολογίζεται 11:30 με 12:00

Ακολουθεί Απονομή Μεταλλίων

Παρατήρηση: Οι χρόνοι εκκίνησης θα είναι αυστηροί λόγω των διαφόρων πλοίων που εξυπηρετούν τα λιμάνια του Καρλοβάσου.

Related posts

Σε εξέλιξη φωτιά στους Φούρνους- Δεν απειλούνται κατοικίες

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κατάσταση της Πορφυριάδας

admin

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου

admin

Νοσοκομείο Σάμου – δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

admin

Στη «Travel Turkey Izmir 2025» το Επιμελητήριο Σάμου με δικό του περίπτερο

admin

Αποζημιώσεις τώρα ζητά ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος για τις καταστροφές από το χαλάζι

admin

«Γυμναστική για το μυαλό και την καρδιά» στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Κακοκαιρία στο Καρλόβασι: Ισχυρή χαλαζόπτωση

admin

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες στη Σάμο την Τρίτη

admin