04/05/2026
Δήμος

ΚΕΔΕ: 35.000 ευρώ στον δήμο Δυτικής Σάμου

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί  θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ , κ. Δημήτρη Παπαπαστεργίου καθώς και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΕ για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Δυτικής Σάμου.

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συνέβαλε έμπρακτα με το ποσό των 35.000 ευρώ αποδεικνύοντας, ότι σε αυτή την  εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνει το νησί μας, βρίσκονται στο πλευρό μας.

Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη σας  είναι τα μόνα που μας δίνουν δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης και της ανάτασης του Δήμου μας, μετά τον φονικό σεισμό.

Επισημαίνουμε ότι  τα ποσά θα αξιοποιηθούν προς όφελος των πληγέντων δημοτών μας» αναφέρει με ανακοίνωση ο δήμος Δυτικής Σάμου .

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παπαγεωργίου: «Δύο θέσεις στάθμευσης μόνο για κάθε επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων » και προειδοποίηση για πρόστιμα

Ανάδειξη αναδόχων για το υπολειπόμενο τμήμα του καταθλιπτικού αγωγού και για τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού στον Κότσικα

Ηραίον Σάμου: Εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο

Τρία θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου στις 29 Απριλίου

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: Στήριξη στην απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ

Παρουσίαση μελέτης για το παραλιακό μέτωπο Καρλοβασίου την Τρίτη 21 Απριλίου