29/05/2026
Σαμιακά

Κατ’ εξαίρεση έγκριση λειτουργίας τμημάτων ΕΠΑΛ σε Βαθύ και Καρλόβασι

Στην κατ’ εξαίρεση έγκριση της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ, σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, για το τρέχον σχολικό έτος 2017-18, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η έγκριση γίνεται κατά παρέκκλιση όσων προβλέπονται από την υπουργική απόφαση που καθορίζει τον ελάχιστο αριθμό μαθητών, για τη δημιουργία τμημάτων Α’ Τάξης, τμημάτων Τομέα της Β’ Τάξης και τμημάτων Ειδικότητας της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου.

Στη Σάμο θα λειτουργήσουν φέτος για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου ο Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας (Β τάξη) και για το 1 Ημερήσιο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου ο Τομέας Πληροφορικής(Β τάξη).

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές αντιπροσώπων της ΔΟΕ στη Σάμο

Νίκος Στεφανής: «Δεν ανήκω πλέον στη ΝΔ, με πλήγωσαν και πλήγωσαν το νησί μου»

ΤΕΕ Σάμου: «Θεσμικά απαράδεκτο» να βεβαιώνουν ιδιώτες μηχανικοί άρση επικινδυνότητας για σεισμόπληκτα

Η Ένωση Αστυνομικών Σάμου αποχαιρετά τον 18χρονο Δόκιμο Αστυφύλακα Κωνσταντίνο-Άγγελο Λιγνό

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ξεκίνησε διαδικασίες για Γαλάζια Σημαία στον Κάμπο Μαραθοκάμπου

«Λευκά Όρη»: Επιστρέφει στη γραμμή Πειραιάς – Σάμος – Δωδεκάνησα από 21 Ιουνίου