21.7 C
Σάμος
17/05/2025
Σαμιακά

Ψηφιακός εντοπιστής αφανών διαρροών νερού στο Δήμο Σάμου

Τα δίκτυα ύδρευσης της Σάμου, είτε είναι παλιά είτε καινούργια, συχνά παρουσιάζουν προβλήματα διαρροής νερού με αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες πολύτιμου νερού.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ,παρατηρείται το φαινόμενο συχνών διακοπών της υδροδότησης κυρίως στο Καρλόβασι που οφείλονται κατά κανόνα σε απρόβλεπτες και απρόοπτες βλάβες και μέχρι την ομαλή υδροδότηση του δικτύου, περνούν ήμερες με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των κάτοικων.

Για την περιοχή του Καρλοβάσου, ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, έχει ζητήσει την πλήρη χαρτογράφηση του δικτύου ύδρευσης, αποχέτευσης της περιοχής,ώστε να παρεμβαίνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου,για άμεση αποκατάσταση των φθορών και βλαβών του δικτύου.

Πρόσφατα ο δήμος Σάμου προμηθεύτηκε ψηφιακό εντοπιστή αφανών διαρροών,για την άµεση αποκατάσταση των ζηµιών στα δίκτυα.

 

 

Related posts

«ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2025»: Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής στη Σάμο στην περιοχή ΧΥΤΑ-ΚΕΔ

admin

Σάμος: Τίμησαν τον Άγιο Μακάριο τον Νοταρά στους Μύλους – Διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις

admin

Δυτική Σάμος: Η πρώτη Γαλάζια Σημαία είναι γεγονός!

admin

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ για Σάμο

admin

Μπλόκο σε έξωση στη Σάμο

admin

Σάμος: “Καμία Ειρήνη Χωρίς Δικαιοσύνη” με ομιλητές Μαρία Καρυστιανού, Παύλο Ασλανίδη και Δήμητρα Θάνου

admin

Πράσινο Φως για την Κατασκήνωση “Παναγία του Κότσικα” – Όλες οι λεπτομέρειες για τις περιόδους λειτουργίας

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου στις 19 Μαΐου

admin

Τροποποίηση δρομολογίων Blue Star Myconos (16-19/05) λόγω καιρού

admin