29.4 C
Σάμος
27/07/2025
Δήμος

Σύντομα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Σύντομα θα λειτουργήσει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Σάμου που θα στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μαλαγάρι Σάμου.

Στόχος του Παντοπωλείου είναι να διασφαλίζει την σταθερή τροφοδοσία σε αγαθά τουλάχιστον για 100 οικογένειες κάθε μήνα, με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπειά τους.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σάμου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια καινούρια ή «δεύτερο χέρι»,είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία,cd – dvd, για την κάλυψη αναγκών μάθησης και πολιτισμού.

Οι ωφελούμενοι των υπηρεσιών θα  είναι άτομα-οικογένειες που διαμένουν στον Δήμο μας , που βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια π.χ. ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης , ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα κλπ.

 

Related posts

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin