25/02/2025
Σαμιακά

52 νέα έργα υποδομών 17,9 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ενισχύεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με 17,9 εκατ. ευρώ για 52 νέα έργα υποδομών.

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και θα διατεθούν κυρίως για οδικά έργα, για συντήρηση κτιριακών υποδομών, κατασκευή και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, έργα ηλεκτροφωτισμού κ.ά. σε Σάμο, Λέσβο, Χίο, Λήμνο, Φούρνους και Ψαρά.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για τη στήριξη των νησιών του Αιγαίου, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς,  προχωρά στην υλοποίηση σημαντικών έργων  υποδομών που αναβαθμίζουν τις αναπτυξιακές προοπτικές των νησιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των νησιωτών.

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΥ Καρλοβασίου στις 7 Μαρτίου

admin

Σεμινάρια για Τεχνικούς Ασφαλείας το 2025 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου

admin

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: Κάλεσμα σε απεργία για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Η Φαλίτσα Ρίτσου: Μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά

admin

Ένα Αιγαίο σε κρίση: Ηχηρή παρέμβαση Στάντζου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

admin

Αλλαγές στο δρομολόγιο του Blue Star Chios λόγω κακοκαιρίας

admin

Σάμος: Πιλοτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα σε κλοιό αντιπαράθεσης – Απειλή παραίτησης του Προέδρου της Πανδρόσου

admin

“Δεν πάμε για δουλειά, απεργούμε”: H ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

admin

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών

admin