12/09/2025
Πολιτικά

ΚΝΕ για την κινητοποίηση των μαθητών στην Σάμο

Η ΚΝΕ για την κινητοποίηση των μαθητών την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

“Χαιρετίζουμε την μαζική κινητοποίηση των μαθητών των ΕΠΑΛ, των ΓΕΛ και των γυμνασίων από το Βαθύ και το Καρλόβασι της Σάμου τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη.

Οι μαθητές που βγήκαν στο δρόμο έκαναν πράξη το σύνθημα “σήμερα στο μάθημα δεν έχει απουσίες, στο δρόμο του αγώνα παίρνουμε παρουσίες”.

Απέδειξαν ότι ρεαλιστικό σήμερα είναι να παλεύουμε για τη μόρφωση και τη ζωή που μας αξίζει, ότι κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του απέναντι σε αυτούς που συνθλίβουν τα όνειρα μας!

Έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στο υπουργείο παιδείας. Η ΚΝΕ στηρίζει και συμμετέχει στο δίκαιο αγώνα των μαθητών. Καλεί τους μαθητές να συνεχίσουμε, να δυναμώσουμε το συλλογικό, οργανωμένο αγώνα γιατί τα όνειρα μας δεν χωράνε στο σάπιο σύστημα τους.

Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια! Τώρα να δοθεί συνέχεια πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά ώστε να ακουστεί η φωνή μας για σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει”.

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin