23.9 C
Σάμος
08/06/2025
Σαμιακά

Η μητέρα της Αναστασίας ζεσταίνει νερό στο γκαζάκι για να την κάνει μπάνιο

31χρονη Αναστασία όταν ήταν μόλις 19 ετών λόγω ενός ιατρικού λάθους, πήρε πολλές ορμόνες με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο κρεβάτι.

Πριν λίγους μήνες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε αναδείξει το πρόβλημα της νεαρής κοπέλας και εκείνη είχε αρχίσει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα θεραπειών.

Σήμερα, η ΔΕΗ για 1.100 ευρώ της έκοψε το ρεύμα με αποτέλεσμα η Αναστασία να μην μπορεί να συνεχίσει τις θεραπείες που έχουν για εκείνη μεγάλη σημασία.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ δύσκολη φάση θεραπείας και εκεί που μπήκα σε ένα ρυθμό και άρχισα να προχωράω, μου έκοψαν το ρεύμα και έχω βγει από το πρόγραμμα της θεραπείας μου. Τώρα αρχίζω και παίρνω την κάτω βόλτα» είπε φανερά στενοχωρημένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη μητέρα της να προσθέτει:

«Δεν φοβάμαι τίποτα Ζήνα μου γιατί ξέρω πως πάντα είσαι δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σπίτι μας ρεύμα για να κάνει το παιδί τις θεραπείες του. Ζεσταίνω νερό στο γκαζάκι για να την πλύνω πρέπει να υπάρχει άφθονο νερό Το σπίτι μου είναι στη Σάμο, δεν έχω εδώ τα πράγματα που θέλω. Εγώ πρέπει να είμαι συνέχεια δίπλα στο παιδί. Δεν γίνεται να φύγω και να την πάρω μαζί μου. Η κόρη μου πρέπει να είναι ξαπλωμένη γιατί είναι σε επικίνδυνο σημείο. Παίρνω αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Δεν το σηκώνει κανείς. Δεν μας ειδοποίησαν καν πως θα μας κόψουν το ρεύμα».

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρόβλημα πρέπει να λυθεί πάραυτα μιας και η Αναστασία πρέπει να κάνει μπάνιο 3-4 φορές τη μέρα.

star

Related posts

Η Σάμος «σηκώνει» το μεγαλύτερο βάρος στο μεταναστευτικό – Πρώτη σε αριθμό διαμενόντων στο Αιγαίο

admin

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο

admin

Κάλεσμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Ένωση Στρατιωτικών Σάμου

admin

Δήλωση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) για την Ανθρωπιστική Καταστροφή στη Γάζα

admin

Μ. Φιλιππή: «Ολιγαρχικό μοντέλο ηγεσίας στον Δήμο Δυτικής Σάμου»

admin

«Χρυσή» ημέρα για τη Σάμο: Το MSC Explora I και τα πλοία της γραμμής έφεραν πάνω από 2.200 επισκέπτες

admin

Μεταναστευτικό: Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καλτάκη στην Εισαγγελία Σάμου

admin

Με «Άριστα Παμψηφεί» έγινε αποδεκτή η διδακτορική διατριβή του Σταύρου Μιχαλόπουλου

admin

Αξιολόγηση Δήμων Σάμου: «Άριστα» στα ΚΕΠ, «κάτω από τη βάση» η ανακύκλωση και οι δρόμοι

admin