12.8 C
Σάμος
25/02/2025
Δήμος

Ξεκινά η δωρεάν διανομή φρούτων

Ξεκινάει στον Δήμο Ανατολικής Σάμου η δωρεάν διανομή πορτοκαλιών, από την Οργάνωση Παραγωγών – ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΓΗ Α.Σ. Τα φρούτα παραλήφθηκαν σήμερα και μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, μετά τη διενέργεια του προβλεπόμενου ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου από Τριμελή Επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. 

Οι εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου και οι πληγέντες του φονικού σεισμού του Δήμου, που επιθυμούν να παραλάβουν φρούτα, μπορούν να προσέρχονται από αύριο, Πέμπτη και κατά τις ώρες από 08:30 έως 14:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, στην περιοχή Μαλαγάρι της πόλεως Σάμου. 

Οι φορείς, σύλλογοι και επαγγελματικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται για διανομή φρούτων στα μέλη τους, παρακαλούμε να απευθύνονται στο γραφείο της Αντιδημάρχου, κ. Δέσποινας Κάιλα, στο τηλέφωνο 2273350117, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

«Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της ευαισθησίας του προϊόντος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει ο Δήμος. 

 

Related posts

Σύσκεψη με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Η Ανα.Σ.Α καταψήφισε τον Προϋπολογισμό του 2025, επισήμανε τη μείωση στους κρίσιμους δείκτες

admin

Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο Προϋπολογισμός 2025 δεν καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου”

admin

Ανατολική Σάμος: Προετοιμασία για το κύμα ψύχους – Τηλέφωνα επικοινωνίας

admin

Αιφνιδιαστική συνάντηση Ανδρουλάκη – Δημάρχου Δυτικής Σάμου

admin

Συνεδρίαση και Λογοδοσία στον Δήμο Δυτικής Σάμου στις 24/2

admin

Δημήτρης Βογιατζής: Δύο μεγάλες παρεμβάσεις αναβαθμίζουν το Γήπεδο Χώρας!

admin

Ο Ευρωβουλευτής Μπελέρης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

admin

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2025: Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

admin