24/09/2026
Δήμος

Ξεκινά η δωρεάν διανομή φρούτων

PORTOKALIA

Ξεκινάει στον Δήμο Ανατολικής Σάμου η δωρεάν διανομή πορτοκαλιών, από την Οργάνωση Παραγωγών – ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΓΗ Α.Σ. Τα φρούτα παραλήφθηκαν σήμερα και μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, μετά τη διενέργεια του προβλεπόμενου ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου από Τριμελή Επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. 

Οι εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου και οι πληγέντες του φονικού σεισμού του Δήμου, που επιθυμούν να παραλάβουν φρούτα, μπορούν να προσέρχονται από αύριο, Πέμπτη και κατά τις ώρες από 08:30 έως 14:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, στην περιοχή Μαλαγάρι της πόλεως Σάμου. 

Οι φορείς, σύλλογοι και επαγγελματικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται για διανομή φρούτων στα μέλη τους, παρακαλούμε να απευθύνονται στο γραφείο της Αντιδημάρχου, κ. Δέσποινας Κάιλα, στο τηλέφωνο 2273350117, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

«Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της ευαισθησίας του προϊόντος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων», αναφέρει ο Δήμος. 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Δυτικής Σάμου: Νέος ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων στο Κλειστό Γήπεδο «Ευάγγελος Σιδηρούργος»

Επτά ημέρες δράσεων για την Κινητικότητα στη Σάμο

Φούρνοι Κορσεών: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Δημάρχου Δημητρίου Καρύδη

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ