20/10/2025
Σαμιακά

Λουκέτο στην εστίαση για τον ΦΠΑ

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου συμμετέχει  στην Παναιγαιακή κινητοποίηση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ  την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και καλεί  όλους του συναδέλφους Πανσαμιακά στην Πλατεία Πυθαγόρα στις 11:00 να συμμετέχουν μαζικά.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου αναφέρει:

Βιώνουμε  τις επιπτώσεις της  οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια και η αύξηση του ΦΠΑ θα δώσει την χαριστική βολή στις επιχειρήσεις μας που έτσι και αλλιώς δεν μπορούν πλέον να ανταγωνιστούν τις αλυσίδες καταστημάτων των μεγάλων πόλεων.

Η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.  αποτελεί δικαίωμα των νησιωτών που έχουν επιλέξει να δραστηριοποιούνται  στα ακριτικά νησιά μας ώστε να υπάρχει επιχειρηματική ανάπτυξη με ίσους όρους.

Για την επιδίωξη του κοινού μας σκοπού καλούνται όλες  οι επιχειρήσεις του κλάδου μας  να παραμείνουν κλειστές καθ΄όλη την διάρκεια της Τέταρτης.

Related posts

Αυτοί είναι οι πρώτοι επτά στις εκλογές της ΕΟΣ Σάμου

admin

Σάμος: 4 υποθέσεις απάτης εξιχνιάστηκαν – Μέλη κυκλώματος οι δράστες

admin

Γενική Συνέλευση Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου στον Πύργο

admin

Τραυματισμός 13χρονου σε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Μεσόκαμπο Σάμου

admin

Δήμος Ανατ. Σάμου: Τον Νοέμβριο ξεκινούν οι δημοπρασίες για 4 ακίνητα

admin

Σάμος: Η οικογένεια του Omar Khaled Mughmas αναζητά τον 24χρονο που φέρεται να έπεσε στη θάλασσα

admin

«Οίνος ευφραίνει…» Μια σπονδυλωτή θεατρική πρόταση στη Σάμο

admin

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου απαντά στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

admin

Δηλώσεις Συγκομιδής Σταφυλιών 2025-2026: Προθεσμία υποβολής έως 15 Δεκεμβρίου

admin