20/04/2025
Σαμιακά

Μαύρη η «Black Friday» στο Βαθύ της Σάμου

Τον πανζουρλισμό στα καταστήματα για την «Black Friday» στο Βαθύ της Σάμου δυστυχώς δεν τον είδαμε .

Αν και οι επιχειρήσεις και τα  καταστήματα  στη πρωτεύουσα του νησιού,διέθεσαν για την σημερινή ημέρα ελκυστικές προσφορές προς τους καταναλωτές ,οι οποίοι ευελπιστούσαν στις εκπτώσεις προκειμένου να αυξήσουν το τζίρο των επιχειρήσεων τους,η κίνηση στους δρόμους το απόγευμα της Παρασκευής και στους δυο εμπορικούς πεζόδρομους ήταν υποτονική.

Σίγουρα,λίγο περισσότερο κερδισμένοι ήταν τα καταστήματα τεχνολογίας και οι εταίρες κινητής τηλεφωνίας.

 

Η πρόεδρος του ΕΣΣ κ.Ανδριάνα ΠαναγοπούλουΠαλαμάρη, δήλωσε στο Samos24, ότι ο κόσμος δεν στήριξε την ημέρα, τα περισσότερα μαγαζιά κινήθηκαν ακόμη και κάτω του μετρίου σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες. Η ίδια υπογράμμισε ότι τα καταστήματα ίσως κρατήσουν τις ίδιες τιμές και για αύριο Σαββάτο .

Η συνήθεια των ΗΠΑ που προκαλεί το αδιαχώρητο στα καταστήματα την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη δυστυχώς δεν ήρθε στο νησί μας.

Αιτία, η έλλειψη χρημάτων στους περισσότερους καταναλωτές.

Η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin