17/10/2026
Δήμος

69.615 € θα στοιχίσει η μελέτη για το «Αποχετευτικό δίκτυο και την Μονάδα επεξεργασίας Λυμάτων της πόλεως Σάμου»

samos2

69.615,00 € με το Φ.Π.Α. 17% θα στοιχίσει η μελέτη στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, μετά απο ανοικτό διαγωνισμό για το «Αποχετευτικό δίκτυο και την Μονάδα  επεξεργασίας Λυμάτων της πόλεως Σάμου» (Βιολογικός).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια για το θέμα , ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία «Διερεύνηση – εκτίμηση σκοπιμότητας, λειτουργικός σχεδιασμός του αποχετευτικού δικτύου πόλεως Σάμου » προϋπολογισμού 69.615,00 € με το Φ.Π.Α. 17%, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει καθώς και την υπ.αριθμ 173/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.

[pdf-embedder url=”https://www.samos24.gr/wp-content/uploads/2020/09/Δημος-Ανατολικης-Σαμου.pdf” title=”Δημος Ανατολικης Σαμου”]

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα της συνεδρίασης στις 22 Οκτωβρίου

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο: Ζητά από τον Δήμο κίνητρα για να μείνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νησί

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου