21.7 C
Σάμος
05/10/2025
Σαμιακά

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο κτίριο της Δ.Ε Καρλοβάσου

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε σήμερα το Καρλόβασι, είχε σαν αποτέλεσμα κομμάτια της οροφής να αποκολλιούνται και να πέφτουν στην αίθουσα.

Η επέλαση της κακοκαιρίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο κτίριο της Δημοτικής Ενοτητας Καρλοβάσου, καθώς μια αίθουσα του επάνω τμήματος του κτιρίου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Σταματία Ράπτη,η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε σήμερα το Καρλόβασι,είχε σαν αποτέλεσμα κομμάτια της οροφής να αποκολλιούνται και να πέφτουν στην αίθουσα. Ήδη οι υπάλληλοι του Δήμου που εργάζονται στον συγκεκριμένο όροφο μεταφέρθηκαν στο ισόγειο και ουδείς είναι σε θέση να αναφέρει με βεβαιότητα τι θα ακολουθήσει και τι εργασίες χρειάζεται να εκτελεστούν προκειμένου να προστατευτεί το κτίριο,αλλά πάνω από όλα οι εργαζόμενοι.

Δυστυχώς, αν ακολουθήσουν κι άλλες βροχές, οι ζημιές θα επεκταθούν.

Ο δεύτερος όροφος του κτιρίου είναι κυριολεκτικά απροστάτευτος, έρμαιο της μανίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

Related posts

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στο Αγαθονήσι

admin

Σάμος: «Με έσωσε από πνιγμό» – Η δημόσια συγκινητική ευχαριστήρια δήλωση της Βάσως Πόθα στον Αξιωματικό του Π.Ν.

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια: Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στη θέση του ΣΤΑΥΡΟΣ

admin

Αιφνιδιαστική παραίτηση Βακάλη από την ΕΠΣ Σάμου – “Στέρεψαν οι αντοχές”

admin

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης: Σάμος 2-4 Οκτωβρίου 2025

admin

Σάμος: Ηχηρό «Όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο – Πορεία και συγκέντρωση στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη Σάμο για τις καταστροφές από αγριογούρουνα

admin

Αλλαγή σκυτάλης στο Νοσοκομείο Σάμου – Νέος διοικητής ο Γιώργος Καμπούρης

admin

Εκτροπή οχήματος στην περιοχή Κέδρος – Τραυματίστηκε 69χρονος οδηγός

admin