05/05/2026
Σαμιακά

7.500 γάντια μιας χρήσης για το Νοσοκομείο

Το Επιμελητήριο Σάμου και ο Πρόεδρός του κ. Γεώργιος Κυριαζής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, για παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας  (γαντιών μιας χρήσης) με 7.500τμχ σε πρώτη φάση.

Όπως ήδη όλοι γνωρίζουν το τελευταίο εξάμηνο, η εύρεση αναλώσιμων ειδών- γαντιών δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού το κόστος τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας προμηθεύει με όλα τα υλικά ατομικής προστασίας, που τους ζητάμε, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που δεν μπορούμε λόγω κόστους να προμηθευτούμε αφού ελεγχόμαστε με το παρατηρητήριο τιμών της ΕΚΑΠΥ.

Αύριο Τετάρτη 27/01/2021 από την 2η ΥΠΕ, έχουν προγραμματίσει να μας αποστέλλουν αρκετή ποσότητα σε Μ.Α.Π.(γάντια , μάσκες κλπ).

Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν όλα τα μέσα ατομικής προστασίας για όλους εργαζόμενούς μας παρόλο τις αντίξοες συνθήκες  που αντιμετωπίζουμε.

Ο Διοικητής

 

Νικόλαος Α. Στεφανής

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Blue Star Myconos θα δέσει στη Μυτιλήνη- ακυρώνεται το δρομολόγιο της Δευτέρας για Βαθύ

Νωρίτερα φέτος οι μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες – εντοπίστηκαν και στα νερά της Σάμου

Πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος στη Χώρα Σάμου στις 9 και 10 Μαΐου

Σάμος: Έφτασαν οι πρώτοι 150 Βρετανοί τουρίστες της Jet2 μετά από 8 χρόνια προσπαθειών

Τροποποιείται το δρομολόγιο του Blue Star Myconos από Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Πορεία, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες και συναυλία οι εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Σάμο