30 C
Σάμος
26/07/2025
Σαμιακά

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ

Περιγραφή εικόνας

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) και που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.

  • Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα)
  • Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Μαρτίου του 2018
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο:

  • Για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος) 80€ ανά καταρτιζόμενο ( 30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.
  • Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€ ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου  στην Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79
 IBANGR78 0110 4010 0000 4015 4519 579

 

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

 

Τηλ Επικοινωνίας  2273087980

Related posts

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin

25χρονη τουρίστρια χάθηκε σε πεζοπορία – Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

admin

Φωτιά στη Χωματερή Σάμου

admin

Yπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα την Πέμπτη για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

admin

Μειώσεις τιμών στα δρομολόγια της Blue Star Ferries για τη Σάμο

admin

Πανηγυρικός εορτασμός των Σαμίων Αγίων 2 & 3 Αυγούστου στη Σάμο

admin