26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Σαμιακά

Ο Ν.Ο. Σάμου για την επιστροφή των στολών των αθλητριών

Banner Samos24

Δελτίο τύπου εξέδωσε Ν.Ο.Σάμου σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την αξίωση του ΔΟΠΠΟΝΑΣ για επιστροφή των στολών των αθλητριών που συμμετείχαν στους Διεθνείς Αγώνες στο Κάουνες.

Αναλυτικά:

Κατόπιν του θέματος που προέκυψε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και για ενημέρωση παραθέτουμε τα γεγονότα σχετικά με την ιστιοπλοΐα τριγώνου του ναυτικού ομίλου Σάμου.

Η προσπάθεια της διαρκούς λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος έγινε από το Ναυτικό Όμιλο Σάμου με την καταλυτικής σημασίας βοήθεια των γονέων των μικρών αθλητών.

Όταν φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να καλυφθούν τα οικονομικά μεγέθη για την απασχόληση προπονητή για τους χειμερινούς μήνες από τους γονείς και τον όμιλο ζητήθηκε η βοήθεια από το Δήμο και έγινε σύσκεψη με όλους τους προαναφερόμενους.

Το αποτέλεσμα ήταν σαφές ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης του προπονητή και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί τους χειμερινούς μήνες η δραστηριότητα.
Αυτό προκάλεσε απογοήτευση στο ΔΣ. του ναυτικού ομίλου στους γονείς αλλά κυρίως στα παιδιά τα οποία είχαν δυνατότητες και τους στερήσαμε την ευκαιρία περαιτέρω εξελίξεις.

Ας σημειωθεί εδώ ότι ο ναυτικός όμιλος Σάμου δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το Δήμο σε αντίθεση με άλλα πολιτιστικά σωματεία και αθλητικούς συλλόγους και συντηρείται από το τμήμα ανοιχτής θαλάσσης και τις συνδρομές των μελών του.

Για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την επιστροφή των εμφανίσεων των αθλητών της αποστολής στο Κάουνας ο ατυχής χειρισμός έγινε με περίεργη αντίληψη για την οικονομία που όμως αποκαταστάθηκε άμεσα με την παρέμβαση του δημάρχου.

Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Σάμου για τη βοήθειά του στη συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ βάψιμο διευθέτηση περιβάλλοντος χώρου κλπ. και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Σεβαστάκη Χρήστο.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 11:30 το πρωί κόβουμε την πίτα μας στις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου.

Related posts

Εγγραφές και δικαιολογητικά για το Τμήμα Βοηθού Νοσηλευτικής Σάμου

admin

ΣΕΠΠ Κοσμαδαίων: «Ότι οι άλλοι δεν έμαθαν να σέβονται, εμείς το διορθώνουμε και το κάνουμε πάλι όμορφο»

admin

Το Κ.Α.Α.Ε.Κ.Τ. Σάμου Α.Ε. διοργανώνει εργαστήριο οινοτουρισμού στο Μαλαγάρι

admin

Ερώτηση στη Βουλή για αγοραπωλησίες ακινήτων στη Σάμο σε Τούρκους υπηκόους με γερμανικά διαβατήρια

admin

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin

To Αρματαγωγό «Σάμος» στο λιμάνι Βαθέος: Επισκέψιμο για το κοινό στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας

admin

Σάμος: Kινητοποίηση των επαγγελματιών των συνεργείων κατά του «Ψηφιακού Πελατολογίου»

admin

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin