21/08/2025
Περιφερειακά

Βράβευση εθελοντών πυροσβεστών στη Σάμο

Περιγραφή εικόνας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – ΠΕ Σάμου διοργανώνει την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας, εκδήλωση ευχαριστίας για τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Με βάση τη συνεχή προσπάθεια για ενίσχυση και οργάνωση του συστήματος Πολιτικής Προστασίας θα παρουσιαστούν και θα παραδοθούν οι βραδυφλεγής στολές, που η Ενότητα προμηθεύτηκε και θα διαθέσει στους εθελοντές δασοπυροσβέστες των νησιών μας και θα υπάρξει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων.

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την 201η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin