16.7 C
Σάμος
22/04/2025
Σαμιακά

Κλειστό σήμερα το Π.Ι Μαραθοκάμπου

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες που φτάνουν στο Samos24, απο τους κατοίκους του Μαραθοκάμπου καθώς σημερα Δευτέρα 22-1, απο τις 7 το πρωί περίμεναν υπομονετικά να εξεταστούν και να γράψουν τα φάρμακά τους απο τον γιατρό.

Ο γιατρός δεν εμφανίστηκε στο περιφερειακό ιατρείο λόγω οτι είχε χθες εφημερία σε άλλη περιοχή και σημερα όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να ξεκουραστεί. Βέβαια στο ιατρείο δεν υπήρχε αναρτημένη ανακοίνωση οτι δεν θα λειτουργήσει σήμερα, παρόλα αυτά κάποιος άνοιξε το ιατρείο με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και εκφράζουν την απόγνωσή τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ενότητα,ενώ παράλληλα ζητούν για άλλη μια φορά να έχουν καθημερινά γιατρό, γιατί διακυβεύεται άμεσα η ζωή τους απο αυτόν .

Related posts

220 επιβάτες του “Blue Star Myconos” με εισιτήριο Ικαρία–Σύρος .Έκτακτη δρομολόγηση του «Blue Star Paros»

admin

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin