23/11/2025
Πολιτιστικά

H Θέση της ΜΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ στη συζήτηση για τη διαχείριση χώρων στέγασης των Συλλόγων του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ, παρούσα στη συζήτηση που αφορά στη στέγαση των Συλλόγων του Δήμου, δηλώνει τον σεβασμό της προς την ιστορία και τη συμβολή όλων των παλαιών Συλλόγων.

Ωστόσο, υπογραμμίζει την ανάγκη η διαχείριση του ζητήματος να γίνει με διαφάνεια, κανόνες δημοκρατίας και ισότητας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν διακρίσεις.

Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ, ως Σύλλογος χωρίς δικό του χώρο, παρακαλεί τους ιθύνοντες και τους εμπλεκόμενους φορείς να λάβουν σοβαρά υπόψη και αυτή την πραγματικότητα, προκειμένου να διαμορφωθούν δίκαιες και ισότιμες λύσεις για όλους τους Συλλόγους. Με εκτίμηση, Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ.

 

Related posts

Νέα ελληνική λαογραφική βιβλιογραφία από τον Μ. Γ. Βαρβούνη

Νέος κύκλος του Theatre Lab Omikron στη Σάμο για τη σεζόν 2025–2026

Νέα θεατρική συνεργασία για τη Δυναμική Performance και την Kolossaion Productions

11 Νοεμβρίου 1912: Το χρονικό της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα – Γράφει ο Χρήστος Λάνδρος

Εκλογές στον Σύλλογο Γυναικών Πύργου Σάμου «Η Κυβέλη»

Ο Σταύρος Μιχαλόπουλος μέλος της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας