22/11/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Μετανάστες έκλεψαν ΜΚΟ στη Σάμο

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δράστες μπήκαν σε αποθήκες ΜΚΟ στο Βαθύ της Σάμου παραβιάζοντας την είσοδο και αφαίρεσαν σκηνές, είδη ένδυσης, υπόδησης και  υγιεινής, καθώς και διάφορα εργαλεία. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Δύο συλλήψεις για κάνναβη στο Καρλόβασι το Σαββατοκύριακο

Πρόστιμο σε κάτοχο σκύλων μετά τον θάνατο αδέσποτης γάτας στο Βαθύ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της 113ης επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

Νοσοκομείο Σάμου – δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

2.035 έλεγχοι και 21 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στο Βόρειο Αιγαίο

Τροχαίο με τραυματία στον Άγιο Γεώργιο Μύλων Σάμου