29/10/2025
Σαμιακά

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

 

Σε μια πράξη συγκινητικής προσφοράς και αλληλεγγύης προχώρησε ο κόσμος, ενώνοντας τις δυνάμεις του για να στηρίξει την 11χρονη Καλλιόπη απο τη Σάμο, που δίνει έναν δύσκολο αγώνα για την υγεία της. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με ανθρώπους από κάθε γωνιά να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα συμπαράστασης.

Ο πατέρας της 11χρονης, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν:
«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την οικονομική στήριξη που μας προσφέρατε μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική για εμάς στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, την εκτιμώ βαθιά και συμβάλλει στο να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξή σας και την ανθρώπινη προσέγγισή σας. Η συνδρομή σας είναι υπέρ αρκετή και την αποδέχομαι με ευγνωμοσύνη. Στο στάδιο αυτό δεν χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Υγεία και ευλογία σε όλους».

Φωτογραφία από τη δράση  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων – 15μελές Γενικού Λυκείου Σάμου

Related posts

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin

Με περηφάνια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

admin

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Έγινε αισθητός σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

admin

Οκτώ ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη Λέσβο για τη Σύνοδο ERUA 2025

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Σάμου

admin

Τι ζητούν οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σάμου για τη σύμπτυξη τμημάτων

admin

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Σάμο και Ικαρία στις 29 και 30 Οκτωβρίου

admin