08/09/2026
Σαμιακά

APOLLO: Βραβεία για τους καλύτερους στη Σάμο

kentriki

Οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο το νησί μας για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.

Σε μία σεμνή τελετή ο παγκόσμιος τουριστικός Κολοσσός Apollo βράβευσε τα ξενοδοχεία που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Σκανδιναβούς Τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Σάμο κατά το 2018.

APOLLO: Βραβεία για τους καλύτερους στη Σάμο

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου,με τη παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού tour operator Apollo, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου που συνεργάζονται με το Apollo.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κ. Hornewall.

APOLLO: Βραβεία για τους καλύτερους στη Σάμο

Η κ. Hornewall παρουσίασε τις μελλοντικές προοπτικές του όσα αφορά τη χώρα μας και επικεντρώθηκε και στην πορεία του Apollo στη Σάμο.

Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βαθμολόγησαν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τα ξενοδοχεία της Σάμου, αφού ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο το νησί μας για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.

APOLLO: Βραβεία για τους καλύτερους στη Σάμο

Οι βραβεύσεις των ξενοδοχείων στη Σάμο για τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 αστέρων.

Κατηγορία 2**

Χρυσό το Polyxeni Hotel

Ασημένιο τo Hotell Angela Beach,

Χάλκινο το Aeolis Hotel

Χάλκινο το katerina Hotel

Κατηγορία 3***

Χρυσό  Olympia Village

Ασημένιο Agrilionas

Χάλκινο το Anthemis Hotel

Κατηγορία 3***+

Χρυσό το Archangelos Village

Ασημένιο το Kouros 

Χάλκινο το Glicorisa

Κατηγορία 4****

Χρυσό το Arion Hotel

Ασημένιο το Samaina Inn

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου: Επίσκεψη ορθοπαιδικού Εμ. Κιάσσου

Χαμός στο Facebook για το Bayraktar που πέταξε βόρεια της Σάμου και της Ικαρίας

Τροχαίο στο Κοκκάρι Σάμου: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με ταξί

Σάμος: Θετική εισήγηση Γ.Καμπούρη για ονοματοδοσία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη μνήμη του γιατρού Νίκου Κακλαμάνη

Πανσαμιακό, Παλλαϊκό συλλαλητήριο: ακρίβεια, δημόσια Υγεία και Παιδεία στο επίκεντρο

Aegean: Αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης στη Σάμο