26.9 C
Σάμος
03/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Φυτώριο με 21 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι στον Μεσόκαμπο Σάμου – Μία σύλληψη

Banner Samos24

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου έπεσε σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουνίου, ένας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μεσόκαμπου Σάμου. Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ένα καλά οργανωμένο φυτώριο, όπου ο συλληφθείς καλλιεργούσε 21 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαινόταν από 30 έως 120 εκατοστά. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 45 γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια και η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε η σχετική ποινική δικογραφία, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Σύλληψη Αλλοδαπού για βία και απειλές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Σάμο

admin

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Καρλόβασι Σάμου

admin

Η χρήση προστατευτικού κράνους στο επίκεντρο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας

admin

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Σάμο και Λήμνο για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

admin

Τρεις συλλήψεις για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις ΚΟΚ

admin

Συλλήψεις για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Σάμο και Λέσβο

admin

Συνεργασία Ελληνικής και Τουρκικής Ακτοφυλακής: Νέα συνάντηση στο Κουσάντασι για τις μεταναστευτικές ροές

admin

Σύλληψη και πρόστιμο σε 25χρονο για κακοποίηση γάτας

admin

Σάμος: Τραυματισμός δύο νεαρών σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα

admin