30/04/2026
Περιφερειακά

Μπουγδάνος: «Δεν διεκδικώ την ηγεσία, προτεραιότητα η ενότητα της παράταξης»

Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε πολλούς, ο Παντελής Γ. Μπουγδάνος ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ενότητα του Συνδυασμού.

«Θέτοντας σε πρώτο λόγο την ενότητα της Παράταξής μας «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», σας γνωρίζω ότι δεν ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω τη θέση του επικεφαλής της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του. «Σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί από κοινού για το καλό των νησιών μας!».

Ο κ. Μπουγδάνος εξέφρασε την προσδοκία του για μια ειλικρινή συνεργασία μεταξύ των μελών της παράταξης, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών. «Άλλωστε πιστεύω ότι όλοι μας ξεκινήσαμε την ενασχόλησή μας με τα κοινά με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στους συμπολίτες μας», υπογράμμισε.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: «Ζητάμε την καθιέρωση πλήρους και καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας»

453 Σαμιώτες έκαναν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

Δήμοι ΠΕ Σάμου: 620.000 ευρώ για συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας

Το Βόρειο Αιγαίο στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου του Ηρακλείου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Τιμώμενη Περιοχή» στα Tourism Awards

10,5 εκατομμύρια ευρώ για να σωθεί η ακτή Καρλοβάσου