25 C
Σάμος
08/06/2025
Σαμιακά

Διαγωνισμός Φωτογραφίας MeteoGR

Το MeteoGR έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στον διαγωνισμό μετεωρολογικής φωτογραφίας #meteoGR_contest, που διοργανώνεται φέτος για 2η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μετεωρολογίας με θέμα “Ήλιος, Γη, Καιρός”.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφού διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και τους όρους συμμετοχής, στέλνοντας μία (1) έως τρεις (3) φωτογραφίες στο mail meteogr.contest@gmail.com μέχρι και την 23η Μαρτίου 2019 στις 23:59.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή ψηφοφορία, η οποία θα αναδείξει τους δέκα (10) μεγάλους νικητές μεταξύ των φιναλίστ που θα έχουν επιλεχθεί από την κριτική επιτροπή.

Κάθε νικητής θα κερδίσει μία 45x30cm fine art εκτύπωση της φωτογραφίας του με Passepartout πάχους 2mm και πλάτη MDF 4mm, τελικού μεγέθους 54x39cm, προσφορά της εταιρίας @Ψηφιακό Τύπωμα, καθώς επίσης και μία αναμνηστική ομπρέλα MeteoGR.

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Related posts

Η Σάμος «σηκώνει» το μεγαλύτερο βάρος στο μεταναστευτικό – Πρώτη σε αριθμό διαμενόντων στο Αιγαίο

admin

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο

admin

Κάλεσμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Ένωση Στρατιωτικών Σάμου

admin

Δήλωση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) για την Ανθρωπιστική Καταστροφή στη Γάζα

admin

Μ. Φιλιππή: «Ολιγαρχικό μοντέλο ηγεσίας στον Δήμο Δυτικής Σάμου»

admin

«Χρυσή» ημέρα για τη Σάμο: Το MSC Explora I και τα πλοία της γραμμής έφεραν πάνω από 2.200 επισκέπτες

admin

Μεταναστευτικό: Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καλτάκη στην Εισαγγελία Σάμου

admin

Με «Άριστα Παμψηφεί» έγινε αποδεκτή η διδακτορική διατριβή του Σταύρου Μιχαλόπουλου

admin

Αξιολόγηση Δήμων Σάμου: «Άριστα» στα ΚΕΠ, «κάτω από τη βάση» η ανακύκλωση και οι δρόμοι

admin