25/10/2026
Δήμος

Αν. Σάμος: Ασφαλές το νερό σε 7 σημεία ελέγχου (Αναλύσεις Μαΐου)

Ένα ποτήρι νερού

Αναλύσεις νερού Μαΐου σε 7 σημεία ελέγχου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Σας γνωστοποιούμε τις αναλύσεις νερού οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένο φορέα τον Μάιο και από τις οποίες δεν προκύπτει κανένας επιβαρυντικός παράγοντας και επομένως κρίνεται ασφαλής η χρήση του νερού από το δίκτυο υδροδότησης του Δήμου.

Οι αναλύσεις αφορούν τα εξής 7 σημεία ελέγχου:  Πυθαγόρειο, 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου, Άνω Βαθύ-Πλάτανο, Δεξαμενή Σούτου, Ηραίον,  Παγώνδα και Παλαιόκαστρο.  Για το κάθε σημείο γίνονται μικροβιολογικές και μέρος φυσικοχημικών εξετάσεων.

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω

Ο Δήμος ελέγχει το παρεχόμενο νερό με βάση τα όσα σχετικά προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και τα αποτελέσματα των ελέγχων γνωστοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ανατολικής Σάμου καθώς και μέσω σχετικών δελτίων τύπου στα ΜΜΕ.

Η συχνότητα των δειγματοληψιών και του ελέγχου του νερού προκύπτει βάσει του μόνιμου πληθυσμού σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Τις αναλύσεις αναλυτικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην εξής διεύθυνση:

https://islandofsamos.gr/analyseis-posimou-ydatos-07-05-2025/

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου για την οικονομική ενίσχυση γιατρών και νοσηλευτών

Δυτική Σάμος: Στην Αθήνα ο Δήμαρχος για καταφύγιο σκαφών, ιαματική πηγή και Άγιο Ισίδωρο

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα της συνεδρίασης στις 22 Οκτωβρίου

Σάμος: Χωρίς φοιτητική στέγη 42 δικαιούχοι στο Καρλόβασι

ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο: Ζητά από τον Δήμο κίνητρα για να μείνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νησί

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου