27/08/2026
Δήμος

Πρεμιέρα με αγιασμό για το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Καρλόβασι

kolimvitirio

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβασίου άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για το κοινό.

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Αρκετοί συμπολίτες μας επισκέφθηκαν το χώρο για να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για το άθλημα της κολύμβησης.

Μια προεκλογική δέσμευση γίνεται πράξη, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή μας στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και την ενίσχυση της άθλησης και της ευεξίας για όλους τους πολίτες.Πρεμιέρα με αγιασμό για το Δημοτικό Κολυμβητήριο στο Καρλόβασι

Θερμές ευχαριστίες προς τις υπηρεσίες του Δήμου και τους υπαλλήλους που εργάστηκαν με συνέπεια και αφοσίωση για την ολοκλήρωση του έργου, καθώς και προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας για την καθοριστική συμβολή τους.

Η λειτουργία του κολυμβητηρίου ξεκινά πιλοτικά για διάστημα δύο μηνών, με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο άθλησης και αναψυχής.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου καλεί όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα αθλητική υποδομή, η οποία έρχεται να προσφέρει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου μας.

                                                                                                          

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παπαθεοφάνους σε Τζεβρένη: «Παντελώς αβάσιμα, αναπόδεικτα και ψευδέστατα» τα περί απαξιωτικών συμπεριφορών

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φλώρα Τζεβρένη από την παράταξη του Δημάρχου Δυτικής Σάμου – Καταγγέλλει απαξιωτική συμπεριφορά

Καστανιά Μαρτυρικό Χωριό: Εκδηλώσεις μνήμης για τους 44 εκτελεσμένους, 29-30 Αυγούστου

Η Δυτική Σάμος ξεμπλοκάρει την ταφή τριών μεταναστών που έμεναν για χρόνια στα ψυγεία του νοσοκομείου

Πάνω από 11.000 ευρώ σε δύο δικαιούχους από το Κληροδότημα Γερογιαννάκη στη Σάμο

Βανδάλισαν το κυτίο του απινιδωτή στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου