15/10/2026
Δήμος

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη στέγαση του Ειδικού Σχολείου

dimotiko simvoulio anatolikis

Σε έκτακτη συνεδρίαση για το κρίσιμο ζήτημα της στέγασης των δομών ειδικής αγωγής προχωρά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου την προσεχή Τετάρτη 11 Μαρτίου. Το σώμα καλείται να λάβει αποφάσεις για την καταλληλότητα των χώρων που θα φιλοξενήσουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό και το ΕΕΕΕΚ Σάμου.

Η διαδικασία έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα και αποτελεί την άμεση συνέχεια της απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 11 Φεβρουαρίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται το πρακτικό της επιτροπής καταλληλότητας, το οποίο θα καθορίσει αν οι προτεινόμενοι χώροι πληρούν τις προδιαγραφές για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο: Ζητά από τον Δήμο κίνητρα για να μείνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νησί

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Ανα.Σ.Α.: Ζητήματα ασφάλειας από τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων