22.2 C
Σάμος
25/05/2025
Σαμιακά

Στην τελική ευθεία η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Κομμάτη – Αύριο η απόφαση

Αύριο, Δευτέρα 26 Μαΐου, αναμένεται η έκδοση της απόφασης από το Εφετείο Καλαμάτας επί της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του Ιωάννη Κομμάτη. Έντεκα χρόνια έχουν παρέλθει από την αποφράδα ημέρα της 19ης Αυγούστου 2014, όταν ο Γιάννης Κομμάτης δολοφονήθηκε πισώπλατα στη δυτική Μάνη, και η οικογένειά του, με νομικό παραστάτη τον δικηγόρο Δημήτρη Πετρούσκα, εναποθέτει τις ελπίδες της στην κρίση της Δικαιοσύνης για την ηθική και ποινική αποκατάσταση.

Ο Γιάννης Κομμάτης, στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετούσε με αφοσίωση την πατρίδα στο ακριτικό νησί της Σάμου, βρέθηκε, όπως όλα καταδεικνύουν, στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Με ακλόνητη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη, οι οικείοι του Γιάννη Κομμάτη, του «καλοκάγαθου γίγαντα» όπως τον αποκαλούν, αναμένουν την δικαίωση.

Related posts

Οικογένεια Φράγκου: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί» – Ευγνωμοσύνη στην Πυροσβεστική

admin

Η Σάμος τίμησε τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

admin

Καρλόβασι: Εκδήλωση γεμάτη δημιουργία και εθελοντισμό από την Ομάδα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

admin

Φωτιά σε αποθήκη στις Τρεις Εκκλησίες (Βαρελά) – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο

admin

Κουτσούμπας από Σάμο: “Βρίσκονται χρήματα για τα κέρδη των λίγων, όχι για τις λαϊκές ανάγκες” – Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τους δημάρχους

admin

Σωματείο Επισιτισμού Σάμου: Παρέμβαση για κάρτα εργασίας, εποχικότητα και την «αφαίμαξη» των εργαζομένων

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Όλα τα θέματα της συνεδρίασης της 29ης Μαΐου

admin

Το «Χρυσό Μετάλλιο Ήθους» της μικρής Ευαγγελίας

admin

Το EXPLORA I ξανά στη Σάμο: 638 επιβάτες ανακαλύπτουν το νησί

admin