17/07/2026
Σαμιακά

Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου από την οικογένεια Φωστηροπούλου

Messenger_creation_CE9E1C19-F88B-41EF-B8E7-DD32C0E701F4

Έφτασε το νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, μια κίνηση μεγάλης αξίας που ενισχύει άμεσα την ικανότητα της μονάδας να παρέχει φροντίδα στους κατοίκους. Η επιστημονική διευθύντρια Ευτυχία Δήμου υποδέχθηκε τη δωρεά σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια πράξη ανθρωπιάς που αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Κέντρου Υγείας.

Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου από την οικογένεια Φωστηροπούλου

Η δωρεά προέρχεται από την οικογένεια του Κώστα και της Μαίρης Φωστηροπούλου, με καταγωγή από την Λέκκα. Η κα Δήμου τόνισε ότι η εμπιστοσύνη των δωρητών προς το Κέντρο Υγείας μεταφράζεται σε πραγματικό όφελος για ολόκληρη τη Σάμο, αποτελώντας υπόδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου από την οικογένεια Φωστηροπούλου

Το νέο όχημα θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια και την ταχύτητα ανταπόκρισης στα περιστατικά, εξασφαλίζοντας καλύτερη διακομιδή είτε προς το Κέντρο Υγείας είτε προς το Νοσοκομείο Σάμου. Η διευθύντρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, επισημαίνοντας πως τέτοιου είδους δωρεές είναι ζωτικής σημασίας για τη στήριξη του προσωπικού και την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας σε μια περιοχή που τις έχει απόλυτη ανάγκη.

Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου από την οικογένεια Φωστηροπούλου
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Attica Group: Αναστέλλεται η αύξηση του επίναυλου καυσίμων στα φορτηγά

Η Πυροσβεστική Σάμου προειδοποιεί για εξαιρετικά επικίνδυνες μέρες και εντείνει τις περιπολίες

«Ελεύθερα διαμορφώνονται οι ναύλοι για τη Σάμο»: Ο Κικίλιας απαντά στη Βουλή για το ακριβό κόστος μεταφοράς

Αλλαγή σκυτάλης στο ΚΥ Καρλοβασίου: Η Ανθή Κυριακού διαδέχεται την Ευτυχία Δήμου που πάει στο ΚΥ Σάμου

Νέος χειρουργικός προβολέας LED στο Νοσοκομείο Σάμου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου: Στην προεδρία ο Ευστράτιος Καπώλης