06/11/2025
Σαμιακά

Eυχαριστήρια επιστολή για δωρεά συστήματος αυτομετάγγισης Cell-Saver

Θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο και τα μέλη της Pan – Icarian Foundation (Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής) για την δωρεά ενός συστήματος αυτομετάγγισης (Cell Saver Elite Autologous Blood Recovery System) τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, αξίας 30.000 ευρώ.

Το μηχάνημα αυτό παρέχει ενδοεγχειρητική και μεταγχειρητική διάσωση αίματος στις χειρουργικές επεμβάσεις με μέτρια ή μεγάλη απώλεια αίματος.

Η σπουδαία αυτή δωρεά συμβάλει σημαντικά στη συμπλήρωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του χειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου μας, στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και στην προστασία της υγείας των κατοίκων της Ικαρίας.

 

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια  του Γ.Ν – Κ.Υ. Ικαρίας,

Σταμούλη Ανεζινιώ

Related posts

Υποχρεωτικές μάσκες και περιορισμένο επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Νέες ρυθμίσεις για ωράρια, υπερωρίες και 13ωρο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου

admin

Παρουσιάζεται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σάμου

admin

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Σάμου με τον Ιατρικό Σύλλογο

admin

Σάμος: Έλεγχος βηματοδοτών με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

admin

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

Κλείνει κάθε Τετάρτη ο διάδρομος του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» για τεχνικές παρεμβάσεις

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ

admin