01/05/2026
Σαμιακά

Βίντεο ντοκουμέντο. Έκλεψαν για πέμπτη φορά γνωστό εστιατόριο στο Βαθύ της Σάμου

Για πέμπτη φορά κλέβουν γνωστό εστιατόριο στο Βαθύ της Σάμου

Το Ελληνικό Κράτος, μη μπορώντας να διαχειριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, έχει εγκλωβίσει περισσότερους από 6.000 μετανάστες στη Σάμο, οι οποίοι είτε ψάχνουν τρόπο να φύγουν προς την Αθήνα είτε τους έχουν τελειώσει τα χρήματα και αρχίζουν να κλέβουν.

Πολλοί από αυτούς αδιαφορώντας για τις όποιες ποινικές ευθύνες τους καταλογιστούν, μπουκάρουν σε καταστήματα της Σάμου, προκειμένου να εξασφαλίσουν φαγητά, ποτά, τσιγάρα κ.α.

Παρά το γεγονός ότι λόγω της αυξημένης παραβατικότητας, τα περισσότερα καταστήματα έχουν βάλει κλειστά κυκλώματα καταγραφής βίντεο, οι μετανάστες δεν διστάζουν να μπαίνουν σε αυτά, να κλέβουν και να φεύγουν ανενόχλητοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου σε γνωστό εστιατόριο της πόλης της Σάμου εισήλθαν 2 άτομα όπου με γρήγορες κινήσεις έσπασαν ψυγείο με σκοπό να αρπάξουν αλκοολούχα ποτά.

Δείτε στο βίντεο που ανέβασε η επιχείρηση στα social media με τι μαεστρία κλέβουν τα ποτά.

 

https://www.facebook.com/stelios.stamatakes/videos/10219816499138220/

 

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αρχιπέλαγος: Σταχτοδέλφινο ανάμεσα σε Χίο και Ικαρία

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: «Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς, εφημερίες που δεν βγαίνουν»

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου την 1η Μαΐου

«Επικίνδυνες και παράνομες» οι συνθήκες στο Νοσοκομείο Σάμου , λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων

Γιατρός από το «Αττικόν» κατέρρευσε μετά από 5ήμερη εφημερία στο Νοσοκομείο Σάμου

Λιμνιώνας Μαραθοκάμπου: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μετά από ολονύχτια μάχη με τους ανέμους